torsdag 16 januari 2014

Snö - och planering för sommaren

Nu när vintern äntligen ha kommit så känns allt så mycket bättre! Nu planeras det inför sommaren, vad man ska så, vad som ska byggas, hagar för djuren, om det ska till nya djur och mycket, mycket mer. Jag älskar vintern, då kan man ladda upp riktigt inför sommaren. Även om det alltid är mycket att göra på gården så är det ändå mycket lugnare än på sommaren. Nu vilar vi.

Fårstallet

Fårstallet som syns från mitt och Kalles sovrum är nu inbäddat i ett vitt täcke, och det ser alldeles underbart ut!

Fårstallet

Djuren är snöiga, men ser ändå ut att njuta. Tänk att de kan ha snö och is som en skorpa runt sig och ändå är dom så varma intill kroppen.

Blacky

Korna och fåren delar lika om både vindskydd och mat.

Karamell, Rölla och några av fåren.

Gubben såg tveksam ut när jag kom med sadeln till hagen idag, han trodde nog att detta snöiga väder skulle ställa in ridningen. Men han var inte bitter, utan riktigt duktig! Vi red på volt, som tidigare och det går bättre och bättre. Även om ridpasset bara varade i 15 minuter så är det bättre än inget alls.

Gubben

Ta hand om er där ute!
/Sandra

3 kommentarer:

  1. Wow, I love your pictures of the animals in the snow! No snow to be seen here. I think they are calling it the worst non-snow winter 'ever'!

    SvaraRadera
  2. Så härliga bilder. Snön ser så mjuk och luddig ut.Tänk att fårullen är så varm och tät att det kan snöa på fåren utan att snön smälter och att de ändå är varma inuti...

    SvaraRadera
  3. Åh vilka härliga bilder du bjuder på
    KramC

    SvaraRadera