söndag 9 september 2012

Race i hagen

I morse gick jag till hästarna i hagen för att träna sidepass med Gubben. Det gick riktigt bra, han korsade benen precis som han ska, nu är det bara att nöta, nöta, nöta. Ett steg i taget.

När vi var klara så blev hästarna busiga. Riktigt busiga!

I hagen går det allt bra att galoppera!

Jagis.

Ståtliga lilla Ludde.


Bästa vänner.

Ja, dom är verkligen bästa vänner våra hästar. Och det är ju tur det!

Ha en mysig söndagskväll allesammans!
/Sandra

4 kommentarer:

  1. Så olika och så fina. Vem vinner när de bustävlar? :)

    SvaraRadera
  2. Så fint när hunden, kommer inte ihåg namnet, sitter och spanar ut. Vad roligt att hästarna leker tillsammans, som är så fina. Förstår att ni ej kan se er mätta på era vackra utsikter, det är underbart. Vad roligt att ni börjar bli färdiga med stallet.
    Kram på er alla på fina Stolpås
    Ninna

    SvaraRadera
  3. Sidepass, jag antar att det är liknande övning som jag kallar two-track. Tycker att det är så fasligt svårt! Den enda övningen hittills som jag aldrig har lyckats sätta, mer än ett par sekunder... I two-track ska hästen gå snett, rakt i kroppen, korsa benen, fast ändå framåt. Snett men framåt. Är det samma som sidepass? SKITsvårt tycker jag haha! Jag får höra hur man ska använda rumpmusklerna, vilket ben/vilken arm man ska lägga i, men det blir bara huller om buller-kaos. Kanske lättare om jag fick försöka känna hästens kropp själv en gång, innan man får regler och instruktioner..

    SvaraRadera